Reviews van Schuur op de Hei

Lieve Erik & Loes, nogmaals dank voor jullie gastvrijheid vorige week woensdag in “Schuur op de Hei” en de boswandeling. We hebben een fantastische dag gehad!!

Hartelijke groet namens team GO

Reviews Catering

De zeer welkome en gastvrije ontvangst, het fenomenaal uitzicht en wandelgelegenheid recht voor de deur en de catering gezond en op maat gaven al zoveel extra’s dat onze teammiddag in de Schuur op de Hei en onder het bezielde gastvrouwschap van Loes een groot succes was! Een heerlijke plek om in andere energie samen te komen waarbij we op en top verzorgd zijn.

Nathalie

Manager (Leiden)

‘De mol’, ‘de beer’, ‘de olifant’… ze zijn bekenden geworden in ons team na jouw vergadertraining. We zien en herkennen ze nu en weten hoe we met ze om moeten gaan.  Groeten (ook namens ‘de hond’, je weet wel).

Hind M.

Teamleider

Een omgeving die veel inspiratie geeft, toplocatie, met geweldig mooie en rustige vergaderruimte met alle faciliteiten. Gastvrouw Loes heeft alles fantastisch verzorgd van drank, versnaperingen tot buffet. Complimenten!!! Dank voor geweldige middag met avondprogramma!

Frederique

Consultant (Amstelveen)

Als ik dat boek eindelijk ‘ns ga schrijven, kom ik dat bij jullie doen. Mooi huisje, schoon & compleet, prima verzorging en een geweldige omgeving … kan niet anders dan een bestseller worden.

Jaime Gonzalezi

Freelance copywriter

Reviews boekenplank

Wat een waanzinnig mooie locatie! Alles was aanwezig voor een constructieve bijeenkomst. Maar juist de match tussen overleg en bewegen in de natuur maakte deze dag ongelooflijk goed!

Mirjam

Adviseur (Zwolle)

Reviews_zitje tuin met bloemen

Het schrijvershuisje van ‘Schuur op de Hei’ biedt alles en meer wat je als schrijver nodig hebt om geïnspireerd in rust te kunnen werken. In een schitterende omgeving met uitzicht op de hei en een tuin vol met bloemen en gezellige zitjes …

Lotte Bergen, Docent

Auteur (Den Haag)

Waarom vragen niet alle gidsen of je graag in stilte loopt of toelichting wilt tijdens de wandeling? Vond het een verademing de letterlijk woordeloze hei & bos -wandeling met Erik: lopen, kijken, zijn … En dan lekker ff bij het vuurtje napraten.

Kees Knoler

Acteur

Een bijzonder mooie en intieme locatie aan de rand van de Veluwse hei. Wij hebben met ons team, tijdens een trainingsdag, genoten van de prachtige omgeving, enthousiaste en warme ontvangst door gastvrouw Loes en de prima catering. Deze topdag werd afgesloten door een bijna safari-achtige rondleiding door het park, op zoek naar de “big 5” van Nederland. Deze locatie is echt ideaal voor een actieve teamsessie of trainingsdag waarbij, naast het overleg in een mooie omgeving, een actieve wandeling niet op het programma mag ontbreken.

Mattie

Adviseur (Zwolle)

Dacht: laat ik je toch even mailen dat ik ons verblijf heel geslaagd vond. Verzorgde, schone, praktische en complete ruimtes, goed eten en een gastvrije en professionele host. Wat wil een mens nog meer? Terugkomen denk ik … Groet.

Nog wel een tip: bij grotere groepen vertellen dat jullie ook een kast met rackets, ballen etc. hebben.

Jacky de Wild

Casemanager

Wandeling op de Veluwe

‘t Is even een stukje rijden vanuit ‘het Westen’ (elektrisch he, dus het mag 😜 ) maar dan heb je ook wat! Een Schuur die zijn naam gelukkig geen eer aan doet, heerlijk eten ‘uit de buurt’ en een sfeer die uitnodigt je direct thuis te voelen en je ding te doen. Dank!

Robert de Vries

Manager DMW

Walk & talk, op de hei en in de schuur (waarbij ‘schuur’ dan wat mij betreft de locatie tekort doet). Als je geen praktijkruimte hebt, een grote vergaderlocatie te onpersoonlijk (en te duur) is, maar een restaurant/(lunch-)café net te weinig privacy biedt, dan is dit ideaal. Rustig, persoonlijk. Dat doet goed.

Linda

Loopbaan-coach (Amersfoort e.o)

Reviews_zitje tuin met bloemen

Je vroeg of we een review wilden schrijven. Doen we niet vaak maar was nu wel toepasselijk want op het verblijf was (weer) niets aan te merken maar we hebben nu ook een wandeling met Erik gedaan. En die staat voor de volgende keer zeker weer het programma. Dank Erik voor je optie van een stiltewandeling met – desgewenst – later nog jouw info over wat we tegenkwamen. Erg van genoten!

Halima & Jeanet

theatermakers

Ik ken Loes langer dan vandaag … Ik had dus kunnen weten dat ik écht mijn eigen geeltjes niet hoefde meenemen (of m’n kleurpotloden, stiften, coachingskaarten, plakband …)

Maaike

Coach (Amsterdam)

Eindelijk eens ‘echt op de hei zitten’. Dat hebben we eind 2016 gedaan met het team Gezond Werken van Achmea. Vanaf de snelweg rij je enige tijd door het bos, dus het onthaasten gaat bijna vanzelf. Aangekomen bij de ‘schuur op de hei’ staat de koffie klaar en worden we hartelijk welkom geheten door gastvrouw Loes. De ruimte voelt als een stijlvol ingerichte huiskamer en is uiteraard ook voorzien van alle zakelijke benodigdheden zoals wifi, whiteboard en beamer. Als break na de lunch hebben we een uurtje een rondleiding gekregen van Erik, de echtgenoot van Loes, die als vrijwilliger part-time boswachter is. Je loopt vanuit ‘de Schuur’ direct de hei op. Uniek en een aanrader om te doen!

Team Gezond Werken van Achmea.

It’s all in the details!

Boek je het schrijvershuisje bij Schuur op de Hei? Dan ga je voor het echte ‘hutje op de hei’-gevoel! Persoonlijke aandacht, een fijn ontbijtje en een uitzicht dat je bij aankomst al doet beseffen dat dit een hele goede keus was: de hei, direct voor de deur!

Het schrijvershuisje zelf is de perfecte plek om je even heerlijk terug te trekken en te werken aan je tekstuele meesterwerk. Jij en je laptop en wat je ook op papier gaat zetten, je doet het in alle rust, met een gastvrouw om de hoek die voor je klaar staat wanneer nodig.

Maar het grootste pluspunt? De kleine details door het hele huisje heen. De creativiteit van gastvrouw Loes komt overal in terug: een industrieel lampje hier, een prachtige spreuk daar, leuke opbergsystemen (zoals een antieke gereedschapskist voor kantoorartikelen!). Voor een verblijf bij Loes en haar Schuur op de Hei geldt zonder meer: it’s all in the details!

Brenda van Veen

Très Content Tekstbureau

Hoe wordt een dagje uit met een groep een echt leuke en zinvolle dag?

Waar ontstijg je de waan van de dag op simpele maar prettige wijze? Neem een schuur in je gedachten, maar dan… “Schuur op de Hei” in Vierhouten: stukken leuker en mooier dan je kunt bedenken. Echt creatief verbouwd en ingericht en hier zit je voor je plezier en vind je rust. Ook een heerlijke lunch genoten met verse producten: veel uit eigen tuin of van eigen kip. Loes is een prima gastvrouw; steeds behulpzaam aanwezig en toch niet op de voorgrond. Wij waren er als groep een dagdeel en dat is ons uitstekend bevallen.

Bernard Judels

Loes met de winkelwagen

“Een dag op de hei brainstormen”. Tal van bedrijven houden deze jaarlijkse traditie in ere om weer frisse energie door het bedrijf te ‘pompen’. Tekst 2000 / B1, specialist op het gebied van contenttrajecten, is daar geen uitzondering op. Jaarlijks gaan de projectmanagers samen met het salesteam een dag naar buiten om te brainstormen over het komende jaar, omzetcijfers door te nemen en de balans op te maken. Dit jaar was de beurt aan ‘Schuur op de Hei’ van Loes van den Ingh in Vierhouten. Een locatie die bij aankomst direct aanvoelt als thuiskomen. Geen snelle, gelikte kantoorzaal met grote schermen maar een basic, gezellige ruimte met een goede ambiance.

Een gastvrijer ontvangst dan die van Loes kan je je als bedrijf niet wensen. Er staat direct genoeg thee en koffie voor iedereen klaar en de positieve sfeer zorgt voor een goed begin van de dag. Loes houdt goed in de gaten of alles naar wens is, er niets ontbreekt en de ‘dag op de hei’ een vliegende start maakt. Na een paar uur cijfers doornemen, praten en brainstormen met de groep is de rijke lunch een goede pauze. Warme soep, genoeg broodjes met gevarieerd beleg (voor ieder wat wils) en volop verschillende dranken zorgen ervoor dat na de lunch iedereen weer met hernieuwde energie verder kan aan het tweede deel van de heidag.

De wandeling met de natuurgids over de hei ’s middags is ook een geslaagde break van de intensieve dag. Zelfs de regen mag geen roet in de verfrissende wandeling gooien: een interessante en leuke wandeling door een prachtig natuurgebied.

Samengevat: voor een succesvolle heidag is Schuur op de hei een absolute aanrader. Thuis in Vierhouten!

Team Tekst 2000 / B1

Perfecte plek om “thuis” te werken of te vergaderen corona-proof.

Cécile Collast

Wat een geweldige locatie! Voor een ochtend coaching of een ochtend studeren. Echt een plek om los te komen van de dagelijkse sleur. Heel inspirerend en prima faciliteiten!

Piet en Marion V.

Slapen in de 'Schuur'

Onlangs wederom een 2-daagse gehad op deze prachtige vergaderlocatie. Dit keer kon ik blijven overnachten in De Schuur, op de zolder van Piet. Wat een sfeervolle, rustige en inspirerende locatie! Zowel de beneden als de bovenverdieping zijn ingericht op een originele wijze. Je ontdekt steeds weer iets nieuws. Daarnaast is de omgeving heel rustgevend en leent deze zich uitstekend voor een wandelingetje tussendoor. Gastvrouw Loes is prettig in de omgang en weet haar gasten goed te verwennen. Tot de volgende keer!

Angelique Lebens

Wil je de locatie en/of de omgeving bekijken?