Het team van Schuur op de Hei

Loes van den Ingh

Loes van den Ingh

Eigenaar, gastvrouw, vergadercoach/-trainer

‘Schuur op de hei’ is mijn dream come true: werken in de omgeving waar ik zo graag ben. In een faciliterende rol en/of in samenwerking met andere mensen.

Mijn rol in ‘Schuur op de Hei’ is in de eerste plaats die van gastvrouw: ik zorg ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt om hun werk op een zo prettig en efficiënt mogelijke manier te kunnen doen. Daarnaast ben ik ook regelmatig actief als vergadercoach/-trainer.

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring opgedaan in verschillende functies binnen de educatieve uitgeverij. Oorspronkelijk opgeleid als docent Engels voor het Voortgezet Onderwijs heb ik binnen de uitgeverij gewerkt als auteur, auteursmanager, redacteur, eindredacteur, uitgever, ontwerper, teamleider en ontwerpspecialist.

Ik kijk er naar uit om je bij ‘Schuur op de hei’ te ontvangen en – als je daar behoefte aan hebt – te ondersteunen bij je werkzaamheden! 

Erik van der Ploeg

Erik van der Ploeg

Mede-eigenaar, boswachter & fotograaf

Regelmatig help ik een handje mee bij ‘Schuur …’. Bij de ontvangst van gasten en de catering, maar vooral bij de natuurwandelingen. Als natuurliefhebber en enthousiast amateurfotograaf neem ik gasten mee voor een wandeling over de hei en door het bos. Als gasten dat willen vertel ik e.e.a. over de het ontstaan en geschiedenis van de omgeving, maar als de gasten liever genieten van de rust en de stilte, wijs ik gewoon de weg!

Paul Hoff

Paul Hoff

Website bouw & beheer

Jeannette Hoff

Jeannette Hoff

Catering

‘Omdat koken een hobby van me is en Loes een vriendin met hele goede ideeën, verzorg ik – met veel plezier – de zgn. ‘Brainfood Lunches’ voor Schuur op de Hei.

Ik verheug me erop om ook voor jou een heerlijke lunch en/of gezonde, lekkere snack te verzorgen!

De lunches en snacks worden afgestemd op de wensen van de gasten, maar zijn i.i.g. glutenvrij/-arm, vrij van geraffineerde suikers en zonder koemelk producten. Dus bijvoorbeeld … een rijk gevulde soep, een heerlijke smoothie met groenten en vers fruit, een verzadigende salade al dan niet met een desembroodje.

Allemaal goed voor ons brein, maar omdat darmen en brein onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, goed voor het hele lijf!

Ik ben oorspronkelijk opgeleid als fysiotherapeut, maar heb me de laatste jaren verdiept in ‘goede (oer)voeding’ (Better Health Academy: Brein-gezondheid en Natuurlijk AD(H)D-coach). Op dit moment volg ik de opleiding tot Orthomoleculair Basisadviseur (Ortho Health Foundation)

Delicio

Delicio

Kookstudio – catering - bedrijfsuitjes

Delicio staat voor aandacht en goede smaak. Aandacht, door goed naar onze gasten te luisteren. Goede smaak, in food maar ook in hoe je met elkaar en je omgeving omgaat.  Je ervaart dat tijdens onze kookworkshops en met onze catering activiteiten. Samen met onze relaties maken we waardevolle herinneringen. Aandacht en smaak leidt tot een leuker leven.

Chris den Boer

Chris den Boer

Klussenbedrijf, Vierhouten

Jaco den Boer

Jaco den Boer

Houtbouw, vlonderbouw & tuinaanleg, Epe

Dorina Hobelman

Dorina Hobelman

ByDo Interieurverzorging

Jet

Jet

Kantoorhond

Heb je behoefte aan warme voeten en/of een luisterend oor? Ik ben er voor je (maar slaap ondertussen wel door).