Het team van Schuur op de Hei

Loes van den Ingh

Loes van den Ingh

Eigenaar, gastvrouw, coach/trainer

‘Schuur op de hei’ is mijn dream come true: werken in de omgeving waar ik zo graag ben. Mijn rol bij ‘Schuur op de Hei’ is in de eerste plaats die van gastvrouw: ik zorg ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt om hun werk op een zo prettig en efficiënt mogelijke manier te kunnen doen. 

Voordat ik in 2016 als zelfstandig ondernemer startte met de locatie was ik werkzaam in de educatieve uitgeverij sector. Oorspronkelijk opgeleid als docent Engels, maar met een aanleg voor (educatief) schrijven was de uitgeverij bijna 25 jaar lang mijn creatieve ‘speeltuin’. Ik kreeg de kans om, behalve als auteur en eindredacteur ook als teamleider en later ontwerpspecialist te werken. Allemaal functies waarin ‘creatief’ vergaderen en schrijven een terugkerend thema waren.
Niet zo raar dat ik – toen de kans zich voordeed – met veel plezier een vergader-, coach- en schrijfplek creëerde vanuit mijn eigen werkervaring.

Sinds 2025 ben ik als coach verbonden aan het Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen (EBO, www.bijzonderondernemen.nl)

‘De coaches van EBO helpen mensen voor wie werken in loondienst niet (meer) vanzelfsprekend is, door obstakels weg te nemen bij het ondernemen.’

Erik van der Ploeg

Erik van der Ploeg

Mede-eigenaar, boswachter & fotograaf

Regelmatig help ik een handje mee bij ‘Schuur …’. Bij de ontvangst van gasten en de catering, maar vooral bij de natuurwandelingen. Als natuurliefhebber en enthousiast amateurfotograaf neem ik gasten mee voor een wandeling over de hei en door het bos. Als gasten dat willen vertel ik e.e.a. over de het ontstaan en geschiedenis van de omgeving, maar als de gasten liever genieten van de rust en de stilte, wijs ik gewoon de weg!

Paul Hoff

Paul Hoff

Website bouw & beheer

Jeannette Hoff

Jeannette Hoff

Catering

‘Omdat koken een hobby van me is en Loes een vriendin met hele goede ideeën, verzorg ik – met veel plezier – de zgn. ‘Brainfood Lunches’ voor Schuur op de Hei.

Ik verheug me erop om ook voor jou een heerlijke lunch en/of gezonde, lekkere snack te verzorgen!

De lunches en snacks worden afgestemd op de wensen van de gasten, maar zijn i.i.g. glutenvrij/-arm, vrij van geraffineerde suikers en zonder koemelk producten. Dus bijvoorbeeld … een rijk gevulde soep, een heerlijke smoothie met groenten en vers fruit, een verzadigende salade al dan niet met een desembroodje.

Allemaal goed voor ons brein, maar omdat darmen en brein onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, goed voor het hele lijf!

Ik ben oorspronkelijk opgeleid als fysiotherapeut, maar heb me de laatste jaren verdiept in ‘goede (oer)voeding’ (Better Health Academy: Brein-gezondheid en Natuurlijk AD(H)D-coach). Op dit moment volg ik de opleiding tot Orthomoleculair Basisadviseur (Ortho Health Foundation)

Delicio

Delicio

Kookstudio – catering - bedrijfsuitjes

Delicio staat voor aandacht en goede smaak. Aandacht, door goed naar onze gasten te luisteren. Goede smaak, in food maar ook in hoe je met elkaar en je omgeving omgaat.  Je ervaart dat tijdens onze kookworkshops en met onze catering activiteiten. Samen met onze relaties maken we waardevolle herinneringen. Aandacht en smaak leidt tot een leuker leven.

Chris den Boer

Chris den Boer

Klussenbedrijf, Vierhouten

Jaco den Boer

Jaco den Boer

Houtbouw, vlonderbouw & tuinaanleg, Epe

Dorina Hobelman

Dorina Hobelman

ByDo Interieurverzorging

Jet

Jet

Kantoorhond

Heb je behoefte aan warme voeten en/of een luisterend oor? Ik ben er voor je (maar slaap ondertussen wel door).